Metamorfoses

Elke maand verzorgen wij samen met Mooi Uden, Beauty Center Jaquelien en Fotografie By Annelies een compleet verzorgde metamorfose. Hieronder zie je enkele voorbeelden van de voorgaande metamorfoses.

Weet je nog iemand of wilt u zelf in aanmerking komen voor een metamorfose?

Laat dit dan weten via een bericht op onze facebookpagina of mail naar info@haarmodefritz.nl en wie weet sta jij binnenkort op deze pagina!


Francis Peters

Francis had erg lang en dik haar. Ze was het beu en wilde eens wat anders, dus die kans grepen wij graag aan. We hebben het haar lekker opgeknipt om het wat meer body te geven, zodat ze het op een vlotte manier los kan dragen. We hebben het tot net over de schouders gelaten, zodat ze het toch nog op kan steken.

Vervolgens hebben we het haar gekleurd met een warme bruintint met veel kleurnuances in de punten, zodat het lekker pittig overkomt. Deze kleur past goed bij haar huid. Daarna hebben we het haar losjes geföhnd.

Jaquelien heeft vervolgens de make up verzorgd en heeft hierbij gebruik gemaakt van mooie bruin- en goudtinten. Deze kleuren passen goed bij Francis haar ogen; hierdoor worden deze sprekender, zeker ook omdat ze een bril draagt. Op de lippen heeft ze een lipgloss in een mooie naturel tint aangebracht.

Tot slot is Francis naar Annelies gegaan voor de fotoshoot, waar ze stralend op de foto is gezet.

Alweer een geslaagde metamorfose!


Mariette van den Berg

Mariette wilde graag een metamorfose ondergaan, maar ze wilde niet veel van de lengte van haar haar af, omdat het zo makkelijk is om het in een staartje te doen. Hier dachten wij natuurlijk anders over en lieten haar zien dat een bob ook vlot en modieus kan zijn en super vrouwelijk.

De basis hebben we een tintje donkerder gekleurd. Hierna hebben we met folies verschillende highlights en lowlights aangebracht voor een mooi en warm effect. Vervolgens zorgde Jacquelien voor een mooie make up. Met koper- en goudtinten boven de ogen en wat mascara en lipgloss geeft dit een frisse uitstraling.

Tot slot volgde de fotosessie met Annelies. Wederom een geslaagde metamorfose!

Groeten Frits van de Water


Mariëlle van Zandvoort

Ze wilde wel eens wat anders, dus hebben we haar een pittig kapsel gegeven.

Ik ben gestart om het haar bovenop kort te knippen. Omdat de lok veel lengte had, heb ik deze lang gelaten. Voor een mooi contrast hiertussen hebben we de zij- en achterkant van het haar een tint donkerder gemaakt en de bovenhalen juist een tint lichter, door wat highlights toe te passen. Om het haar luchtiger te maken, hebben we wat volume lotion aangebracht zodat zij het zo gemakkelijker kan stylen.

Daarna was het tijd voor de make up. Dit is altijd wat lastiger als je een bril draagt, vooral met een donker montuur. Dus een extra uitdaging voor Jaquelien. Jaquelien heeft daarom met donkere kleuren gewerkt zoals purper en fuchsia, maar juist een highlight boven het oog. Zo spreken de ogen extra. Voor de lippen is juist alleen een gekleurde lipgloss gebruikt voor een stralend effect.

Vervolgens zijn we naar fotostudio Annelies gegaan en hebben we deze mooie foto’s gemaakt.

Graag tot de volgende metamorfose!

Groet, Frits