Pruiken – haarwerken – boetiek

Als officiële haarwerkleverancier hebben wij een samenwerking met alle zorgverzekeraars. Dit heeft als voordeel dat wij voor u de declaraties kunnen verzorgen.

Haarverlies
Haarverlies door alopecia, een chemokuur of een andere medische aandoening komt helaas regelmatig voor. Het kopen van een haarwerk is vaak een emotionele gebeurtenis. Daarom vinden wij persoonlijke begeleiding erg belangrijk.

We nodigen u uit voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek, dit gesprek is geheel kosteloos en verplicht u tot niks. Hierin kunnen we uw vragen beantwoorden en verschillende soorten haarwerk laten zien. Zo krijgt u een helder beeld over de mogelijkheden die er zijn.

Mocht u vanwege medische omstandigheden haarwerk nodig hebben? Dan kunt u aanspraak maken op een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Wij beschikken over een programma waar we kunnen zien voor welke vergoeding u in aanmerking komt. Let op een doktersverklaring is hiervoor wel noodzakelijk. Indien u geen mogelijkheid heeft om naar onze salon te komen, kunnen wij ook bij u thuis of in het ziekenhuis langskomen binnen een straal van 10 km.

Confectie haarwerk
Wij beschikken over een grote voorraad confectie haarwerken in diverse modellen, van korte tot lange kapsels en in verschillende kleuren. Hoogblond, donkerbruin, geméleerd met highlights of neutraal zoals uw natuurlijke haarkleur. Het haarwerk hoeft na het wassen en verzorgen alleen maar te drogen aan de lucht waarna het terug gezet kan worden op het hoofd en met de vingers in model kan worden gebracht. U ziet er altijd goed uit en hebt geen omkijken naar uw haar. Confectie – het woord zegt het al- in voorraad gemaakte modellen, levertijd gemiddeld 1 week, of uit voorraad.

Maatwerk
Wij leveren haarwerk van Echt haar in topkwaliteit. Dit is te vergelijken met een natuurlijke volle haardos. Denk hierbij aan gewenste kleur, structuur en valling. We maken allereerst een ontwerpafspraak. Hierbij wordt er een mal van uw hoofd gemaakt. Dit is de eerste stap naar uw haarwerk. Aan de hand van kleurstalen bepalen we de kleur. Wilt u steil haar, slag of krul of liever iets anders. Alle wensen en verwachtingen zijn bespreekbaar.

Het streven is om voor u een haarwerk te laten maken, geheel naar uw wensen en uiteraard binnen de mogelijkheden. De levertijd is gemiddeld tussen de 10-12 weken. Prijsopgave op aanvraag.

Een gekozen haarwerk wordt door ons altijd kosteloos en vrijblijvend voor U gereserveerd. Op elke haarwerk is een garantietermijn van 6 maanden van toepassing op fabricagefouten.

Volledige haarwerken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten haar. Je hebt haarwerken van echt haar, synthetisch haar, cyber hair etc. en wij kijken met de klant welke haarwerk het beste bij hen past.

Iedere keuze van een haarwerk die u hier maakt heeft zijn eigen voordelen in prijs, looks, duurzaamheid en draagcomfort. U kunt in onze salon de diverse mogelijkheden zelf ervaren en op basis daarvan een weloverwogen keuze maken. Wij denken met u mee en zoeken samen met u naar de voor u juiste oplossing.